Coaching

 

Je zorgen kun je niet kwijtraken, wel je houding tegenover die zorgen. De coaches van Piekervrij staan voor jou klaar om je hierbij te helpen. Heerlijk toch om niet meer aan jezelf te twijfelen, te leren hoe jij jezelf in de realiteit kunt houden: realistisch, optimistisch daad- en veerkrachtig.

In een persoonlijk coachingstraject gaan we aan de slag met het helder krijgen van je situatie en je gedachtenspinsels. Je wordt getraind om op een andere manier naar jezelf en je omgeving te kijken. Bovendien krijg je een Piekervrij Map waarin je je eigen traject kunt bewaren en je huiswerk opdrachten staan.

Piekervrij leven

Natuurlijk helpen we je om voor de korte termijn je belangrijkste probleem beet te pakken, op te lossen, te verwerken of los te laten. Ook kijken we op de langere termijn. Het gaat om een andere stijl van denken die je aanleert, zodat je meer energie over houdt om te gaan leven. Je  leert  jezelf te helpen je eigen gepieker een halt toe te roepen en ook anderen te helpen om met hun gepieker om te gaan.

In het intakegesprek  leren we elkaar een beetje kennen en kijken we wat voor type piekergedrag  je laat zien, welke onderwerpen er nu in je leven spelen, waar je over piekert, wanneer je piekert en sinds wanneer je piekert. Ook stellen we een coachingsdoelstelling vast en maken we afspraken over hoe we samen gaan werken. We plannen de eerste twee sessies alvast in.

De werkwijze

In een sessie is het gesprek  het belangrijkste instrument tijdens de coaching. We bieden  je zeker ook handvatten en huiswerkoefeningen die je zelf thuis kunt doen om je bewust te worden van je piekergedrag en te oefenen met het piekervrije denken. Hiervoor krijg je van ons een speciale map, waarin je alles kunt verzamelen en ook je logboek kunt bijhouden. Tussendoor kun je ons altijd mailen.

Daarnaast krijg je ook youtube filmpjes, quotes, mails, gedichten, boeken- en filmkijktips  opgestuurd, als je dat interessant vindt.

Hoe meer jij erin stopt, hoe meer jij er uit haalt. Wij moedigen jou aan, jij bepaalt het resultaat.

Maak een afspraak

Je kunt vrijblijvend een afspraak maken met een van ons door een mailtje sturen aan Laura: info@pure-coaching.nl en Elysa: info@encouragement.nl. Laat in dat berichtje je naam, telefoonnummer en tijdstip achter waarop je het liefste teruggebeld wilt worden.

Laura Donker                                    Elysa Kramer

Zeist                                                          Rotterdam

 

TARIEVEN  Piekervrij

Intakegesprek    

€35,00

Coaching particulieren

€95,00 per sessie (1 uur)

Individuele coaching bedrijven

€150,00 p/u ex btw

Teamcoaching

€675,00 p/dagdeel

Of op basis van offerte.

 

TRAJECTEN PIEKERVRIJ

Meestal beslaat een coachingstraject 6-8 sessies, waarvan de eerste drie 2-wekelijks en daarna om de drie weken. Alle trajecten zijn inclusief de Piekervrij cursusmap en huiswerkopdrachten.

Mogelijke locaties:
Utrecht, Zeist, Amsterdam en Rotterdam, op een rustige plek bij jou op kantoor.


 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: